Holistisk behandling

Din behandling kan vara förebyggande eller behandlande beroende på vad du behöver.

Vid din första Massage och Zon-behandling pratar vi om ditt mående, livsstil och vilka eventuella besvär du har och vill ha hjälp med. Jag arbetar alltid holistiskt med kroppen. Jag gör en grundbehandling för hela kroppen och först efter det kan jag rikta in mig på specifika områden. T.ex. vid zonterapi så behandlar jag alla kroppens zoner på foten och inte bara t.ex. nackzonen om du har nackproblem. Detta gör jag för att nackproblemets ursprung kan ligga någon annanstans i kroppen och då behöver även den delen behandlas. Det kan också vara så att själva nackproblemet påverkat andra delar i kroppen negativt och som då också behöver stimuleras. 

Behandlingen sker i ett väl uppvärmt rum och med lugn musik i bakgrunden. 

Efter behandlingen ger jag förslag på vad du själv kan göra för att låta kroppen komma ikapp så att den orkar börja läka igen. Jag kan ge råd om livsstilsförändringar och hur du hemma kan behandla dig själv fram till din nästa tid hos mig. Då ”pratar” du själv med din kropp med hjälp av signaler som påminner kroppen om att öka läkningen. Vid behov kan jag ibland även föreslå andra terapeuter som jag tror kan vara en fördel för dig att besöka. 

Läkningen som påbörjas efter behandlingen kan göra att du inte riktigt känner dig som vanligt. Du kan känna dig tröttare, få huvudvärk, bli törstig, behöva gå på toaletten oftare, drömma mer, känslor du inte är van att uppleva kan börja komma upp till ytan. Allt detta är positivt och visar att kroppen påbörjat processen med att rensa ut gammalt ”skräp” som hindrat kroppen. Vila så mycket du kan, ät ren och vätskerik mat och drick mycket vatten så hjälper du din kropp med utrensningen.

Om du har några frågor efter behandlingen så är det bara att kontakta mig (sms eller mejl) så svarar jag så fort jag kan.

070-6468422          mia@miasmassage.se