Behandlande massage

Detta är en djupgående behandling där ett specifikt område eller problem är fokus. Vi går igenom frågor tillsammans om vad du behöver hjälp med, och jag gör en stående observation där du får göra lätta rörelsetester. Detta hjälper oss att ta reda på orsak och vad som är den bästa behandlingen för just dig. Allt från stel nacke, ländryggsproblem, besvär i axel och skuldra, ischias symptom och stela ben m.m.

Under behandlingens 60 minuter så anpassar jag mig efter vad du behöver. Klassisk massage, funktionstester, triggerpunkter, muskeltöjning, stretchövningar och hemträningstips är olika metoder som kan användas.

Massage och beröring har många positiva effekter i kroppen. Bland annat kan massage öka blod- och lymfcirkulation, hjälpa vid sömnbesvär och oro, stress, muskelspänningar och värk. Massage kan även hjälpa dig att släppa på lagrade känslor i kroppen.

Om du är ute efter en mer avkopplande behandling så skulle jag rekomendera att boka en Svensk klassisk helkroppsmassage eller en Taktil massage. 

Varmt välkommen!

 

Boka tid