Holographic Kinetics och Massageterapi

 

En fantastisk kombination av två behandlingar, för dig som bestämt dig för att förändra ditt liv till det bättre och läka hela dig.
Blockeringar i din kropp och själ löses upp så att din energi kan flöda fritt och cirkulationen förbättras. Din kropp och spirit kan då läka dig.

Vi som vill hjälpa dig med detta är Susan Cedgård och Mia Selander. vi har många års erfarenhet som terapeuter och arbetar intuitivt, holistiskt och med intentionen att hjälpa dig läka dig själv.

Susan är utbildad Holographic Kinetics terapeut.

Holographic Kinetics (HK) är en behandlingsmetod som har sitt ursprung hos Australiens urbefolkning.
HK hjäper dig att hitta grundorsaken till problemen i ditt liv. Fysiska, psykiska, känslomässiga symptom i form av ångest, oro, depression, sömnsvårigheter, spänningar, värk, smärta, rädslor, ilska, beroenden, allergier, huvudvärk, inflammationer m.fl. kan lösas upp och du kan läka dig och äntligen bli fri från dessa besvär.

Genom att gå till tiden då obalansen/problemet skapades, i denna eller någon annan livstid, kan känslan som förknippas med problemet bytas ut mot en mer behaglig och lättare känsla. Blockeringarna löses upp och det blir ett bättre, friare flöde i din kropp och själ. Du får balans i livet.

Susan

Holographic Kinetics startar med ett samtal med terapeuten Susan Cedgård. Du berättar om de problem du vill ha hjälp med att lösa, sen får du lägga dig på en behandlingsbänk och Susan vägleder och kommunicerar med dig och din spirit för att hitta den ursprungliga orsaken till ditt problem. Du förändrar känslan som tillhör problemet.

Under behandlingen löses 1-3 problem beroende på vad som ligger bakom.

Läs gärna mer på Holographic Kinetics officiella sida: https://www.holographickinetics.com/

 

Mia

Mia arbetar med massage och andra naturliga kroppsterapier.

Massageterapin kan hjälpa vid många olika sorters besvär. Efter inledande samtal tittar jag på symmetrin i din kropp och gör vid behov mjuka justeringar av rygg och leder med hjälp av tryck under rörelse.

Klassisk massage blandas med djupmassage, punktbehandling och vid behov, koppningsmassage och ärrvävnadsbehandling. Jag anpassar trycket efter varje person. Rygg och nacke behandlas alltid eftersom nerverna som utgår från ryggraden påverkar hela kroppen.

Massagen ökar blod och lymfcirkulationen och gör spända, stela muskler, ledband och bindväv mer smidiga och mjuka. När spänningen i kroppen släpper kan upplagrade känslor lossna och du känner dig mer avslappnad.
Behandlingen kan hjälpa vid spänningshuvudvärk, migrän, stress och oro, ryggont, musarm, tennisarm, karpaltunnelsyndrom, ischias-smärtor, domningar m.m.

Sammanlagd behandlingstid för dessa två behandlingar är 3 timmar.

Pris 1800:- 

Boka tid