Malin

 

Jag heter Malin Selander och är utbildad massageterapeut. Nu våren 2024 sätter jag igång och börjar jobba i min mammas vackra timmerstuga här i naturnära Valinge. Detta känns helt rätt för mig. Det ska bli så kul och spännande att äntligen få sätta igång med behandlingar.

Att skapa en rofylld och avslappnande miljö är det viktigaste för mig, en kroppsbehandling gör mest nytta när vi känner ro. Därför är det alltid vad kunden vill och känner som är fokus. När jag jobbar med behandlande massage så strävar jag efter balans mellan avkoppling och ordentlig muskelbehandling. Jag är lugn och anpassar mig lätt. Sen gör miljön här på landet också mycket för upplevelsen. Här i stugan mitt i naturen kan du landa och släppa alla måsten för en stund.

Naturlig hälsa är något som inspirerat mig i många år. Förutom massage så är jag även intresserad av örtmedicin och har påbörjat studier inom Fytoterapi. Annat som intresserar mig är – kvinnohälsa, att leva giftfritt, jordning, kallbad och hälsosam kost. Det finns så mycket att lära sig inom kropp och hälsa, och jag ser fram emot ett liv av lärande och vidareutbildning.

 

 – 2021 utbildade jag mig till Taktil massör hos Äwas Naturhälsa i Sunne

 – Hösten 2023 utbildade jag mig till Friskvårdsmassör på Axelsons Institute i Göteborg

 – I Januari 2024 blev jag färdigutbildad Massageterapeut på Axelsons Institute i Göteborg

 

Vid frågor är du välkommen att skicka ett meddelande till: 0733990014

Boka tid