Kroppsbesvär / hitta orsaken

 

Avsikten med behandlingen är att hjälpa kroppen (både den fysiska kroppen och energikropparna vi har runt oss) att slappna av och att lösa upp blockeringar. Om blockeringar sätter sig i kroppen så störs cirkulation och flöde i bl.a. nervbanor, muskler, bindväv, lymfsystem och energibanor (meridianer). Detta gör så att kroppen inte kan fungera optimalt och då kan smärta och andra symptom uppkomma. Det bästa är att så fort som möjligt finna dessa blockeringar så att kroppen kan läka sig.

Vid behandling av smärta och andra besvär/symptom är det viktigt att inte bara behandla blockeringarna, man behöver också hitta orsaken till dem annars finns risken att behandlingen endast hjälper kortsiktigt och då kan besvären återkomma. Orsaken är oftast stress. Stress uppkommer inte bara av att man jäktar på och jobbar för mycket. Andra saker som  stressar kroppen är psykiska trauman och outtryckta känslor som sitter kvar som spänningar i  kroppen. Vacciner, läkemedel och andra droger, strålning från bl.a. trådlösa nätverk och mobiltelefoner, miljögifter, dålig kosthållning, för lite sömn, fysiska skador, nattarbete och för mycket hård träning är också saker som kan belasta kroppen. 

Kroppen arbetar ständigt med att läka och avgifta sig, men med allt onaturligt som vi har runt omkring oss kan det bli för mycket för kroppen. Vårt immunförsvar/energi orkar då tillslut inte med att vara effektivt längre, det blir svagare. Gifter och spänningar lagras upp i kroppen istället för att rensas ut och då uttrycks detta som olika symptom i kroppen.

Kroppen är alltid ditt eget ansvar. Lämna inte över det ansvaret till andra.  Det är inte säkert att deras sätt passar dig. Hör vad de har att säga men känn sen efter själv vad du behöver. Lyssna på din intuition. Intuitionen är din inre vishet som talar till dig.

Det är inte jag som terapeut eller en viss terapi som läker dig. Det är du själv/ din inre energi som läker dina obalanser i kropp och själ, men jag hjälper gärna till att påminna kroppen och att öka förutsättningarna för att kunna läka och må bättre genom att öka cirkulationen i kroppen så att blockeringar kan lösas upp, och genom att ge råd om eventuella livsstilsförändringar så din energi blir starkare. Jag behandlar inte dina symptom/sjukdomar. Jag behandlar HELA dig med hjälp av alternativa, naturliga sätt som inte ger några biverkningar.