Din behandling

Hur din behandling ser ut beror på vilken sorts behandling du väljer och om du vill ha en avslappnande skön stund, förebyggande behandling eller om du har något besvär du vill ha hjälp med. Behandlingen sker i ett väl uppvärmt rum och med lugn musik i bakgrunden. 

Har du något besvär/symptom så pratar vi först om hur du mår och hur din livsstil ser ut. Sedan gör jag en grundbehandling för hela kroppen. Efter det kan jag rikta in mig på specifika områden. T.ex vid zonterapi så behandlar jag alla kroppens zoner på foten och inte bara nackzonen om du har nackproblem. Detta gör jag för att nackproblemets ursprung kan ligga någon annanstans i kroppen och då behöver även den delen behandlas. Det kan också vara så att själva nackproblemet påverkat andra delar i kroppen negativt. Jag avslutar behandlingen med lugnande, mjuk massage.

Efter behandlingen ger jag förslag på vad du själv kan göra för att låta kroppen komma ikapp så att den orkar börja läka igen. Jag kan ge råd om hur du hemma kan behandla dig själv fram till din nästa tid hos mig. Då ”pratar” du själv med din kropp med hjälp av signaler som påminner kroppen om att öka läkningen. Vid behov kan jag ibland även föreslå andra terapeuter som jag tror kan vara en fördel för dig att besöka. 

Läkningen som påbörjas efter behandlingen kan göra att du inte riktigt känner dig som vanligt. Du kan känna dig tröttare, få huvudvärk, bli törstig, behöva gå på toaletten oftare, drömma mer, känslor du inte är van att uppleva kan börja komma upp till ytan. Allt detta är positivt och visar att kroppen påbörjat processen med att rensa ut gammalt ”skräp” som hindrat kroppen. Vila så mycket du kan, ät ren och vätskerik mat och drick mycket vatten så hjälper du din kropp med utrensningen.

Om du har några frågor efter behandlingen så är det bara att kontakta mig, så svarar jag så fort jag kan.