Vägledande samtal

 

Har du behov av vägledning i ditt liv just nu?

Kanske behöver du stöttning med att komma vidare efter en utmanande upplevelse eller hjälp med att hantera en stressfylld situation i ditt privatliv eller arbetsliv?

Känner du att du vill mer med livet, utvecklas som människa, förbättra relationen med människor i din närhet, må bättre och känna dig lycklig och fri men vet inte hur du ska komma dit?

Viljan till förändring kommer från ditt inre och även svaren till hur du ska kunna göra förändringen, har du inom dig!

Under ett samtal med Susan får du det stöd du behöver för att själv kunna hitta orsaken till hinder och svårigheter i ditt liv och att finna lösningen på hur du kan gå vidare för att komma dit du vill och må bättre.

När hinder försvinner är det som att en blockering släpper. Ny kraft och energi kommer då frigöras och du kan använda den kraften för att förändra ditt liv till det bättre.

Det finns möjligheter för alla! Dessa samtal är för människor i alla åldrar och i alla olika stadier och situationer i livet. Det är aldrig för sent för någon att förbättra sitt liv och att få känna glädje och må bra!

Susan lyssnar med närvaro och ställer de frågor som behöver ställas för att du ska kunna komma till klarhet, förstå dig själv och hitta din egna inre styrka. Hon finner intuitivt de rätta orden du behöver höra för att kunna hitta nya vägar och tankesätt och att äntligen få balans.

 

Susan har tystnadsplikt.

Samtalstid 45 min.

Boka tid