MIA-massage

 

 

 

 

 

 

 

 

En MIA-massage (Massage-Intuition-Alternativmedicin) är en mycket djupgående och holistisk behandling. Jag blandar olika sorters massagestilar med alternativmedicinska terapier samtidigt som jag arbetar med mycket intuition. Jag känner av och låter mina händer gå dit din kropp behöver mest uppmärksamhet.

Massagestilar som används är: Klassisk massage, bindvävsmassage, djupmassage + ev. koppningsmassage, ärrbehandling och punktbehandling vid behov.

De alternativa terapier som används i behandlingen kan vara:

Zonterapi, öronakupressur/punktur, Dorn-metoden, healing.

Första gången du kommer på behandling, pratar vi om hur du mår och vilka eventuella besvär du vill ha hjälp med. Vi diskuterar behandlingsupplägg och vilka sätt/metoder vi ska använda för att hjälpa dig att komma i balans och läka.

Du får rekommendationer om ev. livsstilsförändringar och tips om övningar du själv kan göra hemma mellan behandlingarna för att snabbare få en läkning.

Jag rekommenderar varmt att prova denna behandling som är en ordentlig genomgång och igångsättning av kroppens cirkulation och utrensning. Blockeringar i muskler, bindväv och energibanor börjar lösas upp och din kropp kan starta sin läkning. 

Behandlingstider: 120 min eller 90 min. 

Den längre behandlingstiden behövs ofta vid flera eller långvariga besvär och bokas alltid första gången och vid behov av längre återbesök.